Serveis

Inici serveis Backoffice

AsignoBackoffice

El nostre Back office presta servei per evitar que els nostres clients destinin recursos de la seva àrea d'activitat principal a atendre altres necessitats.

T’ajudem?

El nostre Back office realitzarà qualsevol gestió perquè la vostra Companyia pugui centrar-se en la veritable activitat del vostre negoci.

judicial

Digitalització, gestió i indexació de documentació electrònica, en les bases de dades dels nostres clients, en temps real o ajudant a la migració d'unes bases de dades a unes altres.

Enviament de burofaxos. Tenim capacitat per enviar més de 200 burofaxos al dia, amb un seguiment posterior dels mateixos de forma automàtica, proporcionant informació del seu resultat en temps real.

Task Force. Descripció contingut documentació, classificació fites processals, elaboració fitxa-resum amb el contingut de cada procediment en un temps rècord.

Gestió de notificacions. Cada dia processem més de 2.000 notificacions.

Suport compliment sentències. Des de l'any 2014 hem tramitat i gestionat l'aniversari de més de 30.000 sentències.

Sol·licitud notes simples i certificacions als registres de la Propietat, Mercantil, Trànsit, últimes voluntats ...

Enviaments de correus massius.

Suport en processos de Diligència deguda vinculats amb processos de compra-venda de carteres de deute.

Validació factures professionals. Des de l'any 2019 hem validat més de 12.000 factures de Procuradors, perits, i altres professionals que intervenen en processos judicials.