Serveis

Inici serveis Gestió judicial

AsignoGestió judicial

Asigno uneix experiència i innovació per aconseguir el resultat desitjat: la major recuperació en el menor temps possible, optimitzant els costs per als nostres clients.

T’ajudem?

Asigno ha gestionat en els darrers 10 anys:

judicial

Gestió judicial

01. Gestió deute no concursal

Una gestió eficaç només s'aconsegueix si és una gestió integral. I una gestió integral només pot aconseguir-se amb eficàcia. Per això, ASIGNO.

Asigno uneix experiència i innovació per aconseguir el resultat esperat pels nostres clients.

La gestió de cada cartera és exclusiva. Treballem en un ambient multidisciplinari, combinant la gestió judicial i l’extrajudicial.

La combinació dels nostres mitjans humans i la tecnologia adaptada a les necessitats dels nostres clients ens permeten aconseguir una meta: resultats.

En la recuperació de deute són els números els que han de parlar.

L'ampli ventall de serveis i la capacitat d'adaptació a les exigències concretes dels clients, permeten a la nostra Companyia prestar un servei de qualitat assumint:

  • Preparació de la documentació i anàlisi de la mateixa.
  • Reclamacions extrajudicials i judicials.
  • Presentació de demandes amb el nostre servei integral (direcció lletrada + representació processal) atenent les exigències de termini.
  • Control dels temps judicials i la seva planificació orientats a resultat.
  • Maneig de dades econòmiques en temps real per a la seva anàlisi macro.
  • Control i seguiment dels imports recuperats/cobraments.
  • Els objectius del client i els seus interlocutors com a propis.
  • Resposta immediata per resoldre totes les contingències legals i processals.
servicios
sobre-nosotros

Gestió judicial

02. Gestió deute concursal

A ASIGNO oferim recolzament en els processos concursals en què els nostres clients són creditors, assessorant als mateixos des d'un punt de vista jurídic i econòmic, amb un únic objectiu: La recuperació dels seus crèdits amb el menor cost i en el menor temps.

Els professionals d'Asigno uneixen un gran coneixement jurídic i una àmplia experiència concursal, al qual se suma el desenvolupament d'eines tecnològiques específic per a aquesta matèria per a l'adequada monitorització del procés i de les dades econòmiques d'interès per als nostres clients.

Des de l'any 2004, Asigno ha representat a diferents creditors ENTITATS FINANCERES, GRANS COMPANYIES I FONS D'INVERSIÓ en més de 10.000 concursos, havent intervingut en més de 2.500 incidents Concursals.

Cada PROCÉS CONCURSAL és únic. Els nostres professionals analitzen la posició del client creditor de manera individualitzada, en contacte amb tots els operadors que intervenen en un procés d'aquesta naturalesa. Només així és possible un resultat positiu.