Talent

Asigno

Per què tu

Res no passa per casualitat, i a Asigno sabem que el nostre èxit forma part de les persones amb les quals hi treballem.

Comptem amb equips d'alt rendiment que, amb el seu talent i les seves ganes, implicació, compromís, iniciativa, professionalitat... són capaços d'arribar als millors resultats.

Aquesta és l'actitud amb la qual marquem la diferència. Així són les persones amb les quals compartim el nostre dia a dia i amb les que vam triar treballar. Companys i companyes d'equip, que confien en la disposició i capacitat del grup, i es defineixen per la seva autonomia, exigència i responsabilitat.

Volem créixer amb persones afins a la nostra cultura i forma de treballar, i contribuir al seu desenvolupament professional amb el suport d'una signatura amb personalitat i un futur brillant.

Si t'identifiques amb nosaltres, volem conèixer-te!

Talento
Card image

Per què nosaltres

Apostem per les persones tant com pel negoci

Les persones són el nostre major actiu. Comptem amb la teva personalitat, les teves ganes i el teu coneixement, i volem que t'arrisquis, t'atreveixis, i et donis el dret a encertar, actuant amb autonomia dins de les teves responsabilitats.

Entorn col·laboratiu

Som una organització poc jerarquitzada i burocràtica, i ens caracteritza el bon ambient de treball que es genera entre els nostres equips. La participació en projectes transversals és clau en la majoria dels processos.

Creixement professional

La teva carrera tindrà el límit que tu decideixis posar-li. Seràs el protagonista del teu propi desenvolupament, i podràs posar a prova cada dia les teves capacitats.

Talent compartit

Treballaràs també de la mà i en directe amb els nostres socis i sòcies; professionals reconeguts en el sector per la seva àmplia trajectòria i coneixement de les diferents matèries.

Visió 360º

La nostra grandària organitzacional ens permet oferir-te la possibilitat de participar en totes les etapes del procés d'assessorament als nostres clients, i tenir una àmplia perspectiva de tota la seva evolució.

Reconeixement

Vam créixer a partir de l'esforç particular dels nostres professionals i sabem, com ningú, valorar-lo i reconèixer-lo.

Conciliació

Contractem capacitat i compromís. I això ens permet confiar en la responsabilitat de cada persona per assolir els objectius, i poder treballar amb mesures reals de conciliació.

Asigno

¿Quieres hacer prácticas?

Si estás terminando tu formación académica y quieres formar parte de la próxima generación de Asigno, puedes realizar tus prácticas con nosotros.

Estas son las áreas en las que podrás aprender, participando en proyectos donde encuentres los desafíos reales de la profesión y el orgullo de contribuir a sus soluciones:

 • Mercantil
 • Fiscal y Tributario
 • Reestructuraciones empresariales
 • Laboral y Seguridad Social
 • Procesal y Arbitraje
 • Inmobiliario y Urbanismo
 • Administrativo y Medio Ambiente

Y conocer algunos de los sectores profesionales de gran protagonismo económico, como:

 • Sector sanitario, farmacéutico y biotecnológico
 • Sector de la energía
 • Entidades financieras
 • Urbanismo e inmobiliario
 • Capital Riesgo

El proceso de selección se lleva a cabo en el segundo trimestre del año.

Si quieres enviarnos tu currículum para que podamos conocernos, déjanos tus datos en el formulario de abajo.

Envia el teu CV

Ens tries per continuar la teva carrera professional amb nosaltres? Si comparteixes la nostra filosofia i t'identifiques amb el nostre model de gestió del talent, esperem que ens envieu per correu electrònic el teu contacte i currículum per conèixer-nos personalment: